Old Trafford Manchester United  - MulaMiszczu / Pixabay

Det blev en misslyckad och kort karriär i Manchester United för Alexis Sánchez och enligt Goal berättar chilienaren om hur dåligt han trivdes i Manchester United vilket givetvis kan ha påverkat hans prestation på planen.

Alecis Sánchez kom till Manchester United 2017 efter att han spenderat tre säsonger i Udinese, tre i Barcelona och fyra i Arsenal. Han såldes för hela 34 miljoner euro vilket visserligen var lägre än de 42 miljoner euro som Arsenal betalade för honom från Barcelona.

Men redan efter sin första träning med Manchester United ångrade Sánchez sin flytt från Arsenal.

Det är en video på Instagram som Goal har tagit del av där Sánchez förklarar sin tid i United.

– Jag insåg många saker efter min första träning med United. Jag kom hem och frågade min familj och min manager om jag inte kunde bryta avtalet och återvända till Arsenal. Det var något som inte stämde, säger Sánchez enligt Goal.

– Om det var någon de var tvungen att skylla på så var det mig. Jag är självkritisk och vet att jag borde ha spelat bättre, men det var alltid jag som fick skulden, även om jag bara spelade några minuter, fortsätter Sánchez.

Totalt blev det endast 32 matcher för Sánchez i Manchester United som inför säsongen 2019-20 gick till Inter på lån. Nu inför kommande säsongen har han gått som bossman till just Inter.