Här är videon som visar varför de svenska fotbollsfruarna är skönast i Ryssland

De lever ett liv som många knappt vågar drömma om – resor världen över, shopping i lyxbutiker, snabba bilar – och en hel del hejande på läktaren. Vilket det minst sagt blev under gårdagens match mot Schweiz.


Många av spelarfruarna, som Marcus Bergs fru Josefine Ringblom Berg, ser vi i TV4:s framgångsrika "Playmakers". Och få kan ha missat att Victor Nilsson Lindelöfs fru Maja Nilsson Lindelöf och John Guidettis fru Sanna Dahlström driver den stora podcasten "Livet på läktaren" tillsammans. 


Och för er som inte lyssnat på Sanna och Majas podd så kan vi informera er om att tjejerna är dösköna och många gånger är det svårt att lyssna på deras podd utan att brista ut i skratt ett X antal gånger. 


Men det är inte bara i poddform som brudarna bjuder på sig själva, utan även IRL. 


Victor Nilsson Lindelöfs fru Maja Nilsson Lindelöf och John Guidettis fru Sanna Dahlström driver den stora podcasten "Livet på läktaren" tillsammans. Bildkälla: Maja Nilsson Lindelöf Instagram.

"Fyll i nummer 3, det är Victors nummer. Men fyll i då", säger Maja till sin vän. Bildkälla: Maja Nilsson Lindelöf Instagram

"STÅ UPP FÖR GUL OCH BLÅ, STÅ UPP FÖR GUL OCH BLÅ!!", sjunger Sanna Dahlström i kör med de andra svenska supportrarna. Bildkälla: Sanna Dahlström Instagram

Efter gårdagens vinst bestämde sig Sanna och Maja för att gå ut och fira ordentligt, vilket landade i ett ölbord med sång, dans, öl, vodka, och ansiktsmålningar i "Camp Sweden" borta i Ryssland. 


Hur det hela såg ut? Det ser du i Maja Nilssons video ovan. 


Och en sak är säker – vi hade velat vara där. 

Mer: Här är de svenska spelarfruarna att ha koll påVidare till hela nyheten om:
Här är videon som visar varför de svenska fotbollsfruarna är skönast i RysslandSe fler liknande nyheter:

Dela med dig:

Fler nyheter från Nöje