Jobbtorg Unga kommer till dig! Olika datum för olika delar av Stockholm


Känner du någon som är mellan 20 och 29 år som varken arbetar eller studerar? Vi på Jobbtorg Unga, inom Stockholms stad, har många alternativ för dem som behöver stöd i att komma närmare arbetsmarknaden. Under våren och sommaren 2018 flyttar vi ut till olika mötesplatser. Kom och träffa oss för att prata om jobb och studier!


Stockholms stad har fyra Jobbtorg som riktar sig till unga stockholmare mellan 16 och 29 år. På Jobbtorg Unga kan unga vuxna får stöd – helt gratis – för att kunna ta sina nästa steg närmare arbete och studier. Allt stöd baseras på individens bakgrund, förmågor och önskemål och stödet anpassas till att möta individens behov. För att du ska kunna veta vilka insatser staden har att erbjuda flyttar Jobbtorg Unga ut till olika mötesplatser under våren och sommaren 2018. Vi välkomnar varmt även föräldrar och andra anhöriga!


Turnéschema


Rinkeby kvar under sommaren 2018


Jobbtorg Unga tar emot personer som är folkbokförda i Stockholms stad och som är mellan 16 och 29 år. Först och främst erbjuds stadens stöd åt dem som är helt utan jobb och studier och som har svårt att etablera sig på arbetsmarknaden på egen hand. Av vårt turnéschema 2018 har vi Rinkeby kvar och personal från Jobbtorg Unga kommer att finnas på:


Plats: Ungdomens Hus i Rinkeby, Rinkebystråket 53
Tid: varje tisdag, onsdag och torsdag klockan 11.00–16.00


Kom och träffa oss för att höra vad vi har att erbjuda och hur vi kan anpassa vårt stöd till just dina behov!


Kontakta oss


Kontakta oss om du har några frågor.


Jobbtorg Unga, Stockholms stad
E-post:
jobbtorgunga@stockholm.se
Telefon: 08-508 46 400


Följ oss


Vidare till hela nyheten om:
Jobbtorg Unga kommer till dig! Olika datum för olika delar av StockholmSe fler liknande nyheter:

Dela med dig:

Fler nyheter från Stockholms Stad