Meghan Markle är "helt förkrossad" – krismöte i kungahuset

Det infekterade bråket mellan Meghan Markle, 37, och hennes pappa Thomas Markle, 74, har nu pågått i flera månader. 


Det hela började med att Thomas iscensatte paparazzibilder som han fick betalt för. Därefter stod det klart att Thomas inte kunde närvara på sin dotters bröllop den 19 maj, då hon gifte sig med prins Harry och därmed blev hertiginna av Sussex.

Anledningen som Thomas angav var att han skulle genomgå en hjärtoperation – men flera källor har berättat för stora tidningar att det hela var en lögn, något som bland annat Daily Mail rapporterade om i somras.

Meghan Markle med sin pappa Thomas Markle. Bildkälla: Instagram

Någon operation ska alltså inte ha ägt rum. Sedan dess har Thomas gett flera intervjuer – som han även har tagit betalt för.

I intervjuerna har han sålt ut sin dotter och hennes make prins Harry. Han har även öppet kritiserat både Meghan och den brittiska kungafamiljen.

Nu skriver brittiska The Sun att Meghan är "helt förkrossad" över sin pappas utspel. Trots att Meghan är helt förstörd så är hon inte förvånad.

– Hans beteende är något som hon har varit tvungen att stå ut med under hela sitt vuxna liv. Det har varit en lång historia av att hon är besviken på sin pappa. Hela hennes liv har färgats av att hon är upprörd på honom och deras relation. Hon är inte chockad eller förvånad över hans beteende och har hanterat det här på ett bra sätt, säger en källa till The Sun.

Meghan Markle uppges vara "helt förkrossad". Men hon är dessvärre inte förvånad. Bildkälla: Matt Dunham/AP/TT Bild

Även Meghans syster Samantha, 53, har öppet kritiserat Meghan och gått till attack mot henne. Samantha tycker att både Meghan och Harry har hanterat situationen med Thomas på ett sätt som är både "svagt, olämpligt och slarvigt", skriver The Sun.

Enligt The Sun har nu det brittiska kungahuset kallat till krismöte för att diskutera hur de ska kunna skydda Meghan från sin pappa, och hur de ska gå till väga för att Meghan inte ska bli upprörd i fortsättningen. Vidare till hela nyheten om:
Meghan Markle är "helt förkrossad" – krismöte i kungahusetSe fler liknande nyheter:

Dela med dig:

Fler nyheter från Nöje