Onsdagar i ladan 2018


En gång i veckan under perioden 27 juni och 22 augusti anordnas musikaktiviteter för seniorer i Farsta. Välkommen till Ladan på Farsta gård.


27 juni, kl 14
Jan Sjöberg & Roland Friberg


En blues-duo som spelar den gamla akustiska bluesen, inslag av världsmusik, trollbindande didgeridoo och latinska influenser.


4 juli, kl 14
Jan Sjöberg & Roland Friberg


Sommarspänning utlovas! Ett mycket uppskattat program på Farsta Gård och på Tuben. Du som löser Melodikrysset har chansen att vinna priser. Med Harry Lundstedt


11 juli, kl 14
Anders & Ronny


Duon bjuder bland annat på gamla låtar från 50- och 60-talet.


18 juli, kl 14
Anders Lago


Trubaduren Anders sjunger och spelar välkända allsånger på gitarr. Kom med och sjung!


25 juli, kl 14
Åke Hellman


Skärgårdsspelman Åke Hellman bjuder på skärgårdsunderhållning på dragspel. Åke är underhållare, entertainer, ordförande i Sveriges Dragspelares Riksförbund och skärgårdsbo.


1 augusti, kl 14
Ol´timers-tedans


Passa på att ta en sväng om på dansgolvet! Ol’ timers bjuder på dansklassiker!


8 augusti, kl 14
OrdSvenskaOrd 


Mats Hedén bjuder på en kavalkad av klassiska sångnummer från Hasse och Tages många revyer, filmer och skivor. Som extra krydda berättar Mats med energi och humor.


15 augusti, kl 14
Ballader och Blues, visor och progg


Kaya är en jazz- och vissångerska med stor närvaro, en varm utstrålning och en vacker röst med rötter i proggen och kvinnomusikgruppen Röda Bönor i Lund. Kaya framför ett program med musik från olika genrer och årtionden.


22 augusti, kl 14
Hjärtats nyckel heter sång


En favorit i repris! Taubekören är en blandad kör som arbetar för att sprida Evert Taubes fantastiska texter och melodier..


 


Kaféet i Ladan öppnar kl 13.


Vid frågor
Hannes Hellgren, 08-508 18 339 eller hannes.hellgren@stockholm.se  


Arrangörer
Farsta IOGT-NTO, PRO Farsta Strand, PRO Farsta centrum, SPF Seniorerna Sköndal, SPF Seniorerna Farsta, Farsta föreningsråd och Farsta stadsdelsförvaltning.Vidare till hela nyheten om:
Onsdagar i ladan 2018Se fler liknande nyheter:

Dela med dig:

Fler nyheter från Stockholms Stad