Program för hela sommaren


Har du planer för sommarlovet? Sommarlovsbroschyren som delas ut i alla skolor i Rinkeby-Kista och Spånga-Tensta är jättebra att bläddra i och planera. Men programmet finns också i din telefon om du följer Rinkeby-Kistas sommarlovsredaktion på facebook, instagram eller snapchat.


Som tidigare erbjuder sommaren teater, utflykter, festivaler och massor av andra kul aktiviteter för lediga barn, ungdomar och familjer. En nyhet är Sommar på torget, där stadsdelsförvaltningarna finns på plats med tips och pyssel på några utvalda torg. 


Förra året tog Rinkeby-Kista sommarlovet ut på webben, och den satsningen fortsätter 2018. Det händer ju nya saker som inte kommit med i det tryckta programmet. Så följ Sommarlov 2018 Rinkeby-Kista i sociala medier för att hålla dig uppdaterad. På snapchat är adressen Sommarlov18rk.


Sommarlovsbroschyren kan hämtas i förvaltningshusen på Borgarfjordsgatan 14 i Kista, Fagerstagatan 15 i Lunda, och på medborgarkontoren och biblioteken. Ladda ned det som pdf-dokument nedan.


Sommarlov 2018 Vidare till hela nyheten om:
Program för hela sommarenSe fler liknande nyheter:

Dela med dig:

Fler nyheter från Stockholms Stad