Skridskons dag på Östermalms idrottsplatsPå trettondagen den 6 januari är det stor familjedag på Östermalms idrottsplats. Såväl barn som vuxna får prova på en rad isidrotter, glida runt på skridskodiscot och titta på ”Från vikingar till synkro – en föreställning på is”, med ett 40-tal konståkare från olika klubbar i Stockholm.


Prova konståkning, hastighetsåkning, ringette, ishockey, bandy och andra idrotter. Du kan grilla korv, värma dig vid de mysiga brasorna, provsitta ismaskinen och njuta av en spektakulär show på isen. Avsluta gärna kvällen med vårat rafflande skridskodisco!


Vill du ha tips om långfärdsskridskoåkning, fråga gärna instruktörerna på plats.


Isshowen, "Från vikingar till synkro - en föreställning på is", framförs av cirka 40 konståkare från olika klubbar i Stockholm och svenska mästarna i isdans; Malin Malmberg och Thomas Nordahl. Avslutande numret med synkroniserad konståkning framförs av Team Explosion från Österåker.


Gratis skridskoutlåning, så långt lagret räcker. Även skridskokälkar lånas ut. Enklare förtäring finns att köpa.


Program


12:00–16:00 Prova på olika idrotter
13:00–14:00 Öppet garage
16:15–16:30 Is-show
16:30–18:30 Skridskodisco


Medverkande: Brinkens IF, Östermalms konståkningsklubb, Djurgårdens IF Bandy, Ulriksdals SK Ringette, Södermalms IK och FF Lidingö.Vidare till hela nyheten om:
Skridskons dag på Östermalms idrottsplatsSe fler liknande nyheter:

Dela med dig:

Fler nyheter från Stockholms Stad