Sommarskoj för barn i parkleken Kristallen


Under sommarlovet har Parkleken Kristallen öppet med olika aktiviter för barn. Vi arrangerar den årliga Älvsjöfesten och har midsommarfirande för barn. I år erbjuder vi även dagkolloutflykter. För att vara med på någon av våra utflykter behöver du anmäla dig i förväg.


Öppettider i parkleken Kristallen


1 maj-30 juni: måndag-fredag, klockan 10.00-18.00
1 juli-2 augusti: måndag-fredag, klockan 10.00-17.00
3 augusti-30 september: måndag-fredag, klockan 10.00-18.00
1 oktober-30 april: måndag-fredag, klockan 10.00-17.00


Fredag 14 juni - Älvsjöfesten


Älvsjöfesten är parklekens omtyckta tradition - i år roligare än någonsin. Klockan 12.00-17.00. På Älvsjöfesten kan du se barnteatern Ispingvinen och vara med på Cirkusskola med Cirkus Cirkör. Vi har ballongclown och du kan få ansiktsmålning eller hoppa i hoppborgen. Du kan kolla in kaninerna som tävlar i kaninhoppning eller passa på att klappa djuren i vår klapphörna. Plaskdammen är fylld med vatten. Caféet är öppet och grillen är igång under dagen. Varmt välkommen på en rolig dag.


Måndag 17 juni - Gameday


Under Gameday har du möjlighet att testa olika spel, sporter och lekar. Välkommen till en dag full av fart och fläkt i parkleken. Caféet är öppet under dagen.


Tisdag 18 juni - Djurens dag i parklekenUnder Djurens dag är du välkommen att ta med ditt eget husdjur till parkleken. Alla husdjur som vill kan vara med i tävlingen "Solberga sötaste husdjur". Du kan även passa på att klappa kaninerna eller titta på hönsen och vår egen tupp som finns i parken. Caféet är öppet under dagen.


Onsdag 19 juni - Utflykt till FuruviksparkenFölj med en heldagsutflykt till Furuviksparken som är djur- och nöjespark. Parken ligger strax utanför Gävle. Dagkolloutflykt för barn mellan 7 och 12 år.
Vi samlas klockan 09.00 för gemensam färd och beräknas vara tillbaka klockan 17.30. Föranmälan till utflykten. Kostnad för utflykten är 50 kronor som du betalar på plats i parkleken. I priset ingår resa, inträdesavgift och mellanmål under dagen.


Torsdag 20 juni - Midsommarfirande i parkleken


Vi arrangerar Midsommar i parkleken. Klockan 10.30 för de yngre barn och klockan 14.00 för de lite äldre barn. Vi klär midsommarstången och binder egna blomsterkransar, därefter blir det dans och lekar runt stången. Caféet är öppet under dagen.


Måndag 24 juni - Sommarskapande i parkleken


Sommarskapande är en dag då vi pysslar, skapar och är kreativa tillsammans i parkleken. Det kommer finnas färg, penslar och mycket annat som du pyssla med. Caféet är öppet under dagen.


Tisdag 25 juni - Klättring på Klättercentret Häng med klättring på Klättercentret i Telefonplan. Klättringen sker under trygga former med erfarna ledare. Dagkolloutflykt för barn mellan 7 och 12 år. Föranmälan till klättringen. Kostnad för klättringen är 20 kronor som du betalar på plats i parkleken. I priset ingår resa, inträdesavgift och mellanmål under dagen. Vi samlas klockan 09.30 och beräknas vara tillbaka klockan 14.00.


Onsdag 26 juni - Parkspelen i parkleken


Välkommen till Parkspelen i parkleken. Parkspelen är tillfälle för dig som vill prova klassiska parkspel och lekar som kubb, lilleputtlasso och croquet. Caféet är öppet under dagen.


Torsdag 27 juni - Bounce Trampolinpark i Kungens KurvaVi gör en dagsutflykt till Bounce Trampolinpark i Kungens Kurva. Här möts du av studsmattor, äventyrsbana och parkourpark bland mycket annat. Dagkolloutflykt för barn mellan 7 och 12 år. Föranmälan till klättringen. Kostnad för utflykten är 20 kronor som du betalar på plats i parkleken. I priset ingår resa, inträdesavgift och mellanmål under dagen. 
Vi samlas klockan 09.30 och beräknas vara tillbaka klockan 14.00. 


Fredag 28 juni - Poolparty i plaskdammen


Vi avslutar sommaraktiviteterna med bästa poolpartyt i plaskdammen. Poolparty för dig som gillar att bada och bli blöt. Ta med badkläder och handduk. Caféet är öppet under dagen.Vidare till hela nyheten om:
Sommarskoj för barn i parkleken KristallenSe fler liknande nyheter:

Dela med dig:

Fler nyheter från Stockholms Stad