Vill du få coachning av en mentor?


Behöver du någon som kan stötta dig med jobb-och studieval? Sök till Mentorprogramet-för framtid och skaffa dig en mentor.


Vad är en mentor?
En mentor är en person som stöttar och coachar dig och delar med sig av sina egna erfarenheter och kunskaper. Det är en person som du kan prata med om din framtid, om utmaningar och funderingar som du har just nu. Du kan till exempel få hjälp med hur du kan nå mål du har i framtiden, prata om vilka olika alternativ som finns med jobb och studier eller hur du skriver ett bra CV och söker jobb!
Du blir matchad med en mentor som du kan utbyta erfarenheter och kunskaper med och ni ses minst en gång i månaden, när det passar er båda. Du får själv vara med och önska vem av våra mentorer som du vill bli matchad med!


Kriterier för att vara med i programmet  • Vara med på uppstarten den 17 oktober

  • Träffa din mentor minst en gång i månaden

  • Vara med på aktiviteter en gång i månaden (till exempel besök på intresanta arbetesplatser, workshops och inspirationsföreläsningar)

  • Ha ett mål med programmet- vad vill du uppnå?

  • Ta ansvar tillsamans med mentorn för att träffarna blir givande

När du söker till programmet kommer du att bli kontaktad och få komma på ett introsamtal så att vi får veta mer om dig och varför du vill vara med i mentorprogrammet. Då kommer du också att få se profiler på de mentorer som finns i programmet och du får önska vem av dem som du vill bli matchad med.


Låter det intresant? Välkommen att söka till till programet.
Anmäl dig här Till ansökan
Sista ansökningsdatum är den 29 september.


Har du frågor eller vill ha mer information kan du kontakta sanna.falk@stockholm.se, telefon: 08-508 05 406.

 Vidare till hela nyheten om:
Vill du få coachning av en mentor?Se fler liknande nyheter:

Dela med dig:

Fler nyheter från Stockholms Stad